Wood Designe

Egyedi bútorgyártás, egyedi elképzelések

A tolóajtós beépített szekrény a lakás egyik legkedveltebb bútora!

A tolóajtós szekrény a legpraktikusabb megoldás, ha nem szeretne ajtókat nyitogatni. Mivel nem foglal el helyet a térből, amely számos előnnyel jár, kényelmes használata, nincs is benne elérhetetlen, kihasználatlan hely. A tolóajtós szekrényben az ajtók működésére szolgál az alsó-, illetve a felső sínpár, de alsó sín nélküli tolóajtó is megvalósítható, ebben az esetben függesztett kivitelezés. Készítünk komplett gardrób szobát, melyben a cipőktől a bőröndökig minden elfér.

Tolóajtók rendelkeznek alsó és felső görgőkkel, melyek a könnyed működést biztosítják. Az ajtó nem akadozik, nem szorul, és hosszú évek múltával is tökéletesen működik. A tolóajtókat csak nagy múlttal rendelkező gyártóktól vásároljuk, melyre 10 év garanciát biztosítunk. Kiegészítő szerelvényekre és tolóajtós szekrényeinkre 18 hónapos garanciát vállalunk.

A beépített tolóajtós szekrények sok félék lehetnek, melyeknek csak a képzelet szab határt: tolóajtóik hasonlóan számtalan anyag felhasználásával készíthetőek: Pl. tükör, festett üveg, rattan, bambusz stb. Beépített szekrényeink készítésénél felmérjük szükségleteit és ennek függvényében teszünk javaslatot a belső elrendezésre. A szekrény belsők készülhetnek faltól-falig, földtől-mennyezetig, vagy önálló szekrényként is. A tolóajtós beépített szekrényeinket ajánljuk a lakása bármely helységébe vagy irodába. Az árajánlati menüpontra kattintva kérhet tőlünk ajánlatot.

Kérjen testreszabott árajánlatot!

Kérjen tőlünk árajánlatot, és győződjön meg róla, hogy a lehető legjobb ár-érték arányt biztosítjuk az Ön számára!

KapcsolatÁrajánlatkérés