Wood Designe

Egyedi bútorgyártás, egyedi elképzelések

Konyhabútor: klasszikus konyhabútor,modern konyhabútor tolóajtós szekrény, laboratóriumi bútor, gardróbszekrények gyártása egyedi méretek és elképzelések alapján

Cégünk 2004-ben alakult családi vállalkozásként, amelyben egyedi konyhabútor gyártását tűztünk ki célul melyet a későbbiekben kibővítettünk laboratóriumi bútorok, tolóajtós beépített szekrények, gardrób szekrények gyártásával.. Az évek folyamán folyamatosan fejlesztettük vállalkozásunkat, hogy megfeleljünk a kor elvárásainak, és az ügyfelek igényeinek. Ezt a cégfilozófiát követve sikerült elismerést kivívni a szakmában, melyet mi a visszatérő megelégedett ügyfelekre alapozzuk és nagyon büszkék vagyunk rá. Az elmúlt másfél évtized során számtalan ügyfél keresett meg minket különböző elképzeléseivel amelyeket mi egyformán fontosnak tartunk. Konyhabútoraink szín és formavilága nem hasonlítható össze a széria termékekkel. Konyhabútorainkat egyedi tervek alapján készítjük, és számtalan alternatívát kínálunk ahhoz, hogy Ön bútorait a későbbiekben elégedetten használja. Számtalan anyag közül választhat a konyhabútora alapanyagaként és munkapultként választhat akár prémium kategóriás gránit vagy corian munkapultot.

Számunkra nincs kicsi, vagy nagy munka” és ezt úgy is kezeljük. Dobai Sámuel mint a Wood Designe Kft ügyvezetője biztosan állítom, hogy a cégünk minden dolgozója nagy körültekintéssel és kimagaslóan nagy szakértelemmel áll megrendelőink rendelkezésére. Cégünk sajátossága a bútorok megmunkálásában rejlik, hiszen meggyőződésünk, hogy a részletek kidolgozásában és összhangjában rejlik a konyhabútor szépsége. Készséggel állunk rendelkezésükre, amennyiben konkrét elképzelése van a konyhabútorával kapcsolatban, kérem küldje el nekünk, és mi két munkanapon belül válaszolunk. Biztosan állíthatom, az általunk készített bútorok nem csak használati tárgyak, hanem lakása ékkövei is egyben. Árakkal azért nem fog találkozni a honlapunkon, mivel kizárólag gyártunk és nem forgalmazunk konyhabútorokat, mert egyedi bútornak egyedi ára is van,de ezeket a bútorokat mégis elérhető áron tudjuk kínálni mert a saját gyártás nagy teret biztosít számunkra. A szabadon választható anyagok midig egyedi árképzést eredményeznek, és soha sem készül két ugyanolyan konyhabútor, amely anyagában, méreteiben megegyezne. Csak egyeztetés után készíthetünk árat, amely ingyenes szolgáltatásunk, és melyet két munkanapon belül teljesítünk.

Amennyiben betekintést szeretne műhelyünkbe ÉRDEN, előzetesen azt is megteheti egy előre egyeztetett időpontban.

Engedje meg, hogy néhány szóban megismertessem az általunk gyártott termékekkel, melyek megtekinthetőek a fenti menüpontok alatt.

Legkedveltebb bútor típusaink:

Szeretnénk ízelítőt adni az általunk elkészített bútorokról, és segítséget nyújtani majdani megrendelőinknek konyhabútoraik megtervezéséhez. Nálunk nincs meghatározott folyóméter ár, hiszen ez a megrendelőt csak félretájékoztatja: mert a konyhabútor ára függ a szekrénytestek anyagától, a felhasznált vasalatok minőségétől, és nem utolsó sorban az ajtó frontok anyagától és felületkezelésétől. Félrevezethető lehet az is, ha a megrendelő nincs tudatában annak, hogy a kiegészítő elemek mint pl: koronaléc, fényléc, fűszertartó, különböző belső króm kosarak nem alap tartozékok. Nem lehet ugyanannyi az ára egy nyíló ajtókkal szerelt konyhabútornak, mint egy fiókos elemekből álló bútornak, hiszen a fiókok és a fiók előlapok árai is magasabbak. A szakmában eltöltött húsz év után sem merném kijelenteni, hogy helyes az a megfogalmazás hogy “FOLYÓ MÉTER ÁR”. Szilárd meggyőződésem, hogy még tájékoztató jelleggel sem szabad ilyen kijelentést tenni. Mi a megrendelő igényeit felmérve készítjük árainkat, hiszen egyedi bútorgyártó cég vagyunk, ezért nincs meghatározott elemválaszték és nincs előre meghatározott szín! Bármilyen színhez tudunk igazodni, de egy fontos dolgot nem szabad szem elől téveszteni, hogy a fa “ÉL”, érik az idő folyamán és árnyalatokat sötétedik, ezért a jól megválasztott szín később sem kelt csalódást.

Megalakulásunk óta sokféle bútort készítettünk, de a klasszikus konyhabútor és a laborbútor vált meghatározóvá.Az utóbbi években a fiatalok körében közkedvelt modern konyhabútor terén is rendelkezünk számos referenciával, melyet a lenti galéria képekben tekinthet meg.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a bútorgyártásban, hiszen családunkban az asztalos szakmának generációs hagyomány van. Ezt a tudást sikerült a tengerentúli munkatapasztalatokkal is kibővíteni a konyhabútor és laborbútor gyártása terén. Ezért nem áll tőlünk távol, az igazi/Amerikai/ konyhabútor elkészítése sem, melyet a legfejlettebb technikai újdonságokkal ötvözünk.

Az általunk gyártott konyhabútorok hosszú élettartamát a felhasznált magas minőségű alapanyagok biztosítják. Számos referencia tanúskodik konyhabútoraink, szekrényeink minőségéről amelyet számtalan visszatérő ügyfelünk megelégedetten használ. Bármilyen merész elképzelés megvalósítását vállaljuk, számunkra is öröm egy újabb remekmű. A konyhabútorok tervezése során komoly figyelmet fordítunk az elemek elrendezésére a praktikusság és kényelem érdekében. Köszönjük, hogy megtisztelt érdeklődésével, amennyiben bútoraink felkeltették érdeklődését készséggel állunk rendelkezésére.

Üdvözlettel:

Wood Designe Kft

Dobai Sámuel: 06 70 931 41 99-es telefonszámon.

 

Kérjen testreszabott árajánlatot!

Kérjen tőlünk árajánlatot, és győződjön meg róla, hogy a lehető legjobb ár-érték arányt biztosítjuk az Ön számára!

KapcsolatÁrajánlatkérés